انتخاب بهترین وکلای پایه یک دادگستری
انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری همواره یکی از مسائلی است که افراد در برهههای مختلفی با آن رو به رو می شوند. مشکلات قضایی و دعاوی حقوقی از جمله اموری هستند که تقریباً تمامی افراد جامعه با آن مواجه می شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت وکیل ایران، این یک امر طبیعی است که هنگامی که فردی با مشکل حقوقی مواجه می شود به دنبال آن باشد تا حل مشکل و پرونده حقوقی خود را به فردی که دارای دانش تخصصی و حرفه ای لازم در زمینه حقوقی است بسپارد. آنچه در انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری باید مدنظر قرار بگیرد این است که افراد، علاوه بر توجه به تخصص و دانش حقوقی وکیل، به خصوصیات اخلاقی او نیز توجه نمایند.
خصوصیات وکیل پایه یک دادگستری
معمولاً افراد در هنگام مواجهه با مسائل و مشکلات حقوقی به دنبال انتخاب وکیلی هستند که دارای خصوصیات حرفه ای و اخلاقی لازم باشد. مشکلات حقوقی ممکن است در زمینه های مختلفی مطرح شود. مسائل و دعاوی حقوقی در حقوق داخلی و بین المللی همواره موضوعاتی هستند که باعث می شوند افراد به دنبال وکیلی باشند که بتواند به آن ها در این امور کمک نماید.
اما این خصوصیات چه هستند؟ به عبارت دیگر، به هنگام انتخاب وکیل باید دنبال چه خصوصیاتی در وکیل پایه یک دادگستری باشیم؟
– لزوم توجه و اختصاص وقت کافی برای درک مشکل حقوقی موکل
یکی از موارد بسیار مهم در انتخاب وکیل دادگستری این است که پیش از انتخاب یک فرد به عنوان وکیل خود، امکان ملاقات حضوری با ایشان و توضیح پرونده خود را داشته باشید. شما باید به دنبال وکیلی باشید که در وهله اول برای حل مشکل شما توجه کافی و لازم به پرونده را داشته باشد و وقت مناسبی را جهت انجام امور مربوط به پرونده به شما اختصاص دهد.
– اهمیت به حل مشکل موکل در درجه اول و صرف نظر از میزان حق الوکاله
وکیل پایه یک دادگستری باید در ابتدا و صرف نظر از میزان حق الوکاله، تلاش خود را جهت درک مشکل قضایی موکل بنماید. اخلاق انسانی و حرفه ای حکم می نماید که وکیل برای درک مشکل عمیق موکل نهایت تلاش خود را بنماید و حق الوکاله را به عنوان اولویت دوم خود در کار قرار دهد.
– ارائه راهکارهای مفید حقوقی به موکل
شما به عنوان یک موکل این حق را دارید که پس از مطرح کردن مشکل حقوقی خود با وکیل، از این امر اطلاع یابید که آیا ایشان دارای تجربه ای مشابه درخصوص موضوع پرونده شما می باشد یا خیر؟ وکیل باید از کلی گویی به موکل پرهیز نموده و سعی او بر این باشد که راهکارهای کاربردی و مفید حقوقی مرتبط با مشکل موکل را به ایشان ارائه نماید. (برای اطلاعات بیشتر می توانید بر روی “https://www.vakileirani.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86/”>بهترین وکیل تهران کلیک کنید)
– عدم ایجاد امید واهی در موکل و داشتن نگاهی واقع بینانه به پرونده
وکیل پایه یک دادگستری باید با موکل خود روراست باشد. پس از آنکه موکل مشکل خود را برای وکیل توضیح داد، وکیل نباید سعی کند به او امیدی واهی درخصوص موفقیت در پرونده بدهد. وکیل ابتدا باید سعی نماید به درکی متناسب با واقعیت از پرونده مذکور برسد و احتمال شکست یا موفقیت در پرونده مذکور را به طور واقعی مورد سنجش قرار دهد و با غیرواقعی نشان دادن میزان موفقیت در پرونده سعی نکند تا موکل را جذب نماید.
– لزوم پیگیری مرتب پرونده موکل از جانب وکیل و ارائه گزارش به موکل
وکیل پایه یک دادگستری باید مرتباً پیگیر روند پیشروی پرونده موکل از طریق محاکم و مراجع قضایی باشد و درصورتی که انجام امور مربوط به پرونده حقوقی، مستلزم مراجعه به ادارات و سازمان های مختلف باشد این امور را انجام بدهد. همچنین وکیل باید در اسرع وقت موکل را در جریان تغییرات و پیشرفت های پرونده قرار دهد و ایشان را از این موضوعات مطلع نماید.
– توجه کافی به میزان دانش و تحصیلات وکیل و اطلاع ایشان از مسائل حقوقی
وکیل پایه یک دادگستری باید دارای خصوصیات اخلاقی، حرفه ای و تخصصی قابل اطمینانی باشد. دانش حقوقی وکیل یکی از عواملی است که می تواند به شما در زمینه اطمینان از این مورد که آیا وکیل انتخابی شما، دارای اطلاعات و دانش حقوقی کافی در زمینه مشکل حقوقی شما می باشد یا خیر کمک نماید. اطلاع به روز وکیل از مسائل حقوقی حائز اهمیت بسیاری است. از آنجایی که قوانین و مقررات ممکن است تغییر کنند، این امر که وکیل بتواند اطلاعات حقوقی خود را همواره به روز نگه دارد از اهمیت بالایی برخوردار است.
– عدم تخریب همکاران و ارائه راه حل حقوقی مناسب به موکل با تکیه بر دانش خود
وکیل پایه یک دادگستری نباید به هنگامی که می خواهد موکل را جذب نماید و پرونده ایشان را در دست بگیرد، در جهت تخریب دیگر همکاران خود بکوشد. درواقع این یکی از ویژگی های اخلاق حرفه ای وکیل است که سعی نکند با کوچک کردن بقیه همکاران خود در زمینه های مختلف حقوقی، خود را بزرگ جلوه دهد. (برای اطلاعات بیشتر، می توانید بر روی “https://www.vakileirani.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%ae%d8%b4-%d8%a7%d9%88%d9%84/”>بهترین وکیل ایران کلیک کنید)
– عدم ارجاع پرونده موکل به سایر همکاران بدون اطلاع ایشان
ممکن است وکیلی در ابتدا پرونده شما را قبول بنماید اما در همان ابتدا یا اثنای کار رسیدگی به آن را تماماً به همکاران خود ارجاع دهد. وکیل پایه یک دادگستری باید در صورت قبول پرونده، حتی اگر قصد دارد پرونده را به وکیل دیگری بسپارد این امر را به موکل اطلاع دهد. همچنین لازم است که وکیل خود ناظر بر روند پرونده باشد و بطور کلی از خود سلب مسئولیت ننماید.
– عدم توجه صرف به سن وکیل به جای تجربه و تخصص وی
برخی افراد معمولاً در انتخاب وکیل به دنبال افرادی هستند که سن بیشتری دارند و به این سبب فکر می کنند که تجربه آن ها در امر وکالت بیشتر است اما لزوماً اینطور نیست. در بسیاری از زمینه های تخصصی، وکلای جوان به علت اختصاص دادن وقت خود به کار کردن در زمینه پرونده های مرتبط با این امور، دارای اطلاعات و تجربه بسیار خوبی هستند و می توانند کمک حقوقی تخصصی به موکل ارائه دهند.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
آخرین دیدگاهها