جهاد دانشگاهی زنجان در شناسایی واحدهای راکد و نیمه راکد کمک کند
ایسنا/زنجان معاون امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: جهاد دانشگاهی میتواند در حوزه شناسایی واحدهای تولیدی راکد و نیمهراکد و احیای آنها به استان کمک کند و باید از این ظرفیت بهره لازم را برد.
حسین محمدی امروز (چهارشنبه، هشتم آذر ماه) در مراسم امضای تفاهمنامه مشترک بین جهاد دانشگاهی استان زنجان و پارک علم و فناوری استان، اظهار کرد: ظرفیت استان در بخش اشتغال و ارائه تسهیلات برای مشاغل خرد، کم نیست و جهاد دانشگاهی میتواند با مهارتآموزی افراد متقاضی و ورود قوی افراد به بازار، کمک کند و ما در استان، آماده هماهنگی در این حوزه هستیم. جامعه هدف برای این کار ۱۰ هزار نفر است و دو هزار میلیارد تومان برای این آن در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: در این استان با توجه به هدفگذاری صادراتی، با چالشهایی مواجهیم که با توان موجود در جهاد دانشگاهی میتوانیم از توان این نهاد انقلابی بهره لازم را ببریم. یکی از اصلیترین پارامترها بحث آموزش است.
محمدی با بیان اینکه در کشور ۲۰ زنجیره تولید شناسایی شده که دو زنجیره برای استان به تصویب رسیده است، گفت: زنجیره پوشاک و زیتون برای استان زنجان در نظر گرفته شده است که نیاز به مطالعات گستردهای دارد و در این زمینه، جهاد دانشگاهی میتواند کمک کند.
معاون امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نمونه بارزی از مجموعهها با بهرهوری بالا و با حداقل امکانات است، اظهار کرد: با توجه به علاقه پارکهای علم و فناوری استان و جهاد دانشگاهی برای تعامل بیشتر، انتظار داریم تفاهمنامهای بین طرفین امضا شود و در ادامه، استانداری زنجان آماده همکاری برای پیشبرد اهداف در این نهاد انقلابی است.
او گفت: جهاد دانشگاهی میتواند در حوزه شناسایی واحدهای تولیدی راکد و نیمهراکد و احیای آنها به استان کمک کند و باید از این ظرفیت، بهره لازم را برد. در استان ۱۴۷ واحد تعطیل شناسایی شده است که با تلاشهای انجامشده ۶۶ واحد احیا شدند و بزرگترین واحد تولید پوشاک در سفر رئیس جمهوری به استان وارد چرخه تولید خواهد شد که برای دو هزار نفر ایجاد اشتغال خواهد شد.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
آخرین دیدگاهها